ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

EnjoyNT


Kustību brīvība!
Ieteicams lietot locītavu un muskuļu sagatavošanai fiziskām slodzēm, tostarp pirms un pēc treniņiem, lai novērstu sporta traumas; atjaunošanās procesa atvieglošanai pēc fiziskām slodzēm; ja rodas sāpes muskuļos un locītavās. Gēla regulāra izmantošana veicina sāpju sajūtu novēršanu locītavās un vispārēju stāvokļa uzlabošanu.
Aktīvās vielas gēla sastāvā

Velna nags (Harpagophytum procumbens) – unikāls Dienvidāfrikas augs, kas pazīstams ar savu pretiekaisuma un pretsāpju iedarbības spēju uz locītavām un gludo muskulatūru. Velna naga ekstrakts veicina tūskas mazināšanos un iekaisuma novēršanu.
Kajēnas pipari (Čilli) tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem augu stimulatoriem un tiek lietoti apsaldējumu gadījumos bojāto audu reģenerācijas procesa paātrināšanai. Kajēnas piparu ekstrakts nodrošina sasildošu efektu, veicina asinsrites uzlabošanos un bojāto audu reģenerācijas procesu paātrināšanos.
Forma: viegls gēls, kas neatstāj taukainus nospiedumus.
Sastāvs: velna nags, sarkano piparu ekstrakts, zemesriekstu eļļa.
Lietošana:
Plānā kārtā uzklāt gēlu ķermeņa ādai (vispirms uz fiziskām slodzēm pakļautām vietām) un viegli masēt līdz tas pilnībā uzsūcas. Ieteicams pirms un pēc fiziskām slodzēm.

Uzmanību!
Nelietojiet uz kairinātas vai bojātas ādas, varikozām vēnām vai gļotādas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru